PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

Musafir

/ #18

2020-05-21 12:11

Buna ziua dle Radu, Pentru a reduce si chiar a elimina speculatiile, indreptatite de altfel, pe care inclusiv eu sunt tentat sa le fac, vis a vis de persoana dlui Calin Georgescu, va rog sa publicati biografia dumnealui, din care sa rezulte tot ceea ce a facut pana acum, unde a activat, functiile avute, din ce organizati face parte sau a facut parte etc. Traversam o perioada extrem de tulbure si pentru a promova pe cineva la un asemenea nivel avem nevoie sa-l cunoastem. Am mai solicitat acest lucru si .... liniste totala. Daca nu o faceti, cel mai relevant fiind printr-un interviu cu dl Calin Georgescu, care sa raspunda personal unor astfel de intrebari, considerati ca proiectul dvs este ca si incheiat, inainte de a incepe. Ne-am saturat de tot felul de promisiuni si prezentari sub lumina reflectoarelor a unor persoane care isi ascund adevarata fata. Daca nu exista nimic de ascuns, nu vad de ce atata tacere in aceasta directie?! Astept un raspun la aceasta provocare, unul oricat de scurt, dar sa fie un raspuns. Multumesc!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...