PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

Dana Chira
Musafir

/ #6

2020-01-14 19:04

Buna seara.
Inainte de toate va voi aminti ca ne aflam in Romania. Poate este important sa fac aceasta precizare. Drept urmare, sa ne amintim ca Romania de fapt sunt doua Romanii. Una ramasa in Evul Mediu si alta care face roboti pe la Nasa (romani). Pentru care dintre astia vrea Domnul Georgescu sa fie prim ministru?

Initiativa voastra este una inedita. Eu una am semnat-o. Cu toate acestea, sunt de parere ca Domnul Georgescu ar trebui sa fie mai incisiv, sa spuna lucrurilor mai pe nume, ca toti oamenii sa-l poatea intelege, iar in alta ordine de idei, sa gaseasca o metoda mai directa pentru a-si indeplini obiectivul.

Daca as sti sigur care poate fi, as sugera-o eu. Spre exemplu, ar fi putut candida la Presidentie . Sau ar putea incerca sa unifice toti reformistii, pe cei mai radicali, dar si onesti, din toate partidele. Sau sa obtina sprijinul organizatiilor civice reformiste. Nu am un raspuns. Ce stiu insa cu siguranta, este ca drama acestui popor se adanceste cu fiecare zi. Si mai stiu ca fiecare dintre noi, cei 30-50 de ani, suntem capabili si responsabili de directia in care vom merge. Pentru ca daca aceste generatii nu vor lupta ca sa ridice tara din noroiul in care este, cine o s-o faca??? Copiii de azi, care vor ajunge adulti maine, dintre care sute de mii au crescut fara parinti? Ce sistem de valori putem spera sa ne aduca viitorul? Noi, aceste generatii,   stim ce este comunismul, am vazut ce este "capitalismul' romanesc, ce pagube poate face lacomia, caci asa ar trebui sa se numeasca acesta al doilea curent politic enuntat, avem si posibilitatea sa calatorim, sa muncim in lume si sa filtram, vazand, ceea ce cunosteam deja, traim intr-o lume digitalizata, si totodata am copilarit "pe sanius' si nu pe telefon,  iar avand toate aceste informatii,  trebuie sa ne eliberam de ramasitele acestor doua lumi trecute si invechite, despre care vorbeam mai sus si sa aducem Romania in Mileniul 3. Cel putin, stiu ca multi romani vor asta. Poate ca si Domnul Georgescu doreste Romaniei acelasi fel de viitor.

Fiecare zi insa, in care politica este oglinda stearsa a unui alt joc de culise, este o alta zi in care poporul roman a murit. Asa ca, Domnule Georgescu, daca vrei sa conduci Romania, ia taurul de coarne si fa-o. Nu mai astepta. Succes!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...