Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #1132

2018-07-08 14:05

motivarea unui coleg vertical, despre actiunile unui cpr iesit din noapte si ..plecat spre ce ?!!

Lucian Andries: Cam greu sa ai incredere intr-o echipa care peste noapte supune APROBARII (nu discutiei) niste reguli scoase din burta, nediscutate cu nimeni, si care in expunerea de motive vine cu argumente penibile (pentru cei care au habar despre ce se intimpla in psihologia romaneasca) gen:
- ne-am consultat cu multe universitati - adica, noi, universitarii care am alcatuit acest nou act, ne-am consultat tot cu noi (ca nu e prea clar ce inseamna "multe universitati". Bine, arbitrar vorbind, de la 2 in sus poate fi "multe" ... :D )
- ne-am consultat cu organizatii profesionale - adica APR ( ca si cum ar fi singura asociatie de profil) - cea mai veche asociatie din domeniu. E cea mai veche, dar practic nu mai functioneaza de ani de zile, a fost resuscitata de vreo 3 luni, si momentan trimite un newsletter. Asociatie care are in conducere aceeasi universitari de la CPR.
In concluzie, pentru cine stie cum e cu psihologia romaneasca, actul normativ cu pricina e cam asa - noi de la CPR, ne-am consultat tot cu noi (de la Universitati), si tot cu noi (de la APR), si in final am decis ca e bine asa, iar voi ridicati mina, ca noi sintem verzi si e ok asa cum zicem ... sau cum ar veni, noi centram, noi dam cu capul si tot noi arbitram ... iar voi va uitati ca prostii de pe margine si nu va vine a crede ca asta a fost reforma CPR ...