Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #850

2018-06-28 08:40

Bate vantul schimbarii in Romania, in toate domeniile...si e numai de "bine" , din ce in ce mai bine pentru "gloata" ... Raportul costuri / beneficii in meseria de psiholog devine astfel atat de disproportionat pentru practicieni, incat nu poti decat sa te reprofilezi si mai ales, sa ii sfatui pe toti cei ce isi doresc, sa faca o alta alegere (cel putin din punctul meu subiectiv de vedere). Sa aleaga o meserie care sa le aduca dupa atatea investiti, eforturi, si posibiliteatea unui trai decent si stabil din punct de vedere financiar si legislativ. Tristete, deznadejde si reconversie profesionala...Tonul live-ului de zilele trecute mi-a trezit sentimentul ciudat ca sunt mica, nesemnificativa si ca semnez mereu in alb  ... Am visat cum toti votam pro sau contra, in mod direct aceste schimbari atat de importante...dar cand m-am trezit...eram cu fluturasul de salariu in mana, in fata unui ghiseu mic, aplecata....Mi si se citeau doar obligatiile! In spatele meu era o coada luuunga, luuunga asa cum erau ele in copilaria mea, cand asteptam mâncarea rationalizata, atunci cand unii, putini, "stiau mai bine!"si mama saraca imi soptea speriata in ureche:"Ai grija Oana, sa nu povestesti la scoala ce vorbim noi in casa! " . Trebuia sa fi insistat mai mult mama pe aceasta lectie   si sa NU refuze sa ma trimita la omagierile de 23 august . Poate atunci avem si eu o sansa in zilele noastre, de a ma integra in luuungul sir din fata ghiseului. Cu stima si respect, un viitor fost psiholog clinician, care spre mare lui rusine, asa cum sustin unele "eminente" pe aici, dupa ce lucreaza 8 ore cu copiii cu cancer si familiile lor, când se duce acasa, nu mai are puterea de a descoperi si adevaruri științifice, in timp ce scoate facturile din posta si priveste gales fluturasul.