Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #620 ?????

2018-02-19 11:10

Mulțumesc Comisiei de Deontologie și Disciplină pentru aceste precizări importante.

In acest sens, aș avea nevoie de niste lamuriri:

1. Pot să-mi exprim public credinta in Dumnezeu? Daca da, e ne-etic sa fac apel doar la cel ortodox sau trebuie să-i numesc pe toți, in mod egal? 

2. Pot include in comportamentul meu zilnic atitudini naționaliste sau trebuie să mă raportez la cele europene? Cum sa fac sa nu-i discriminez pe cei care nu provin din spațiul european, existând posibilitatea să lucrez online cu chinezi, spre exemplu?

3. Pot să mă uit (doar) la A3 sau trebuie să-mi împart timpul in mod egal și pentru celelalte televiziuni?

4. Din punct de vedere politic, votez cu PSD-ul sau trebuie sa pun stampila pe toate partidele?

5. Pot sa ofer o cafea clientelor sau trebuie sa le cer bani pentru a nu se înțelege că le fac vreo...? Ferească-ma toți Dumnezeii din lume!!! Etc, etc, etc Va mulțumesc anticipat pentru seriozitatea cu care veți aborda fiecare aspect semnalat mai sus, pentru timpul alocat răspunsului și pentru efortul biopsihosocial pe care-l veți face pentru a nu distribui acest mesaj.

Cu multă dragoste,

Al vostru veșnic tânăr și neliniștit Cătălin