Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #617

2018-02-16 10:12

EU NU ACCEPT SA FIU MASOCHISTA NICI MACAR LA NIVEL MENTAL....
Vine un avocat-pe numele lui Fenechiu Daniel- aflat intr-o crasa incompatibilitate profesionala(cat esti parlamentar nu ai dreptul sa profesezi ca avocat) si in miezul specificitatii mele profesionale imi creioneaza profilul psihologic al persoanei lipsite de LOCIGA , DISCERNAMANT si RESPONSABILITATE;

Vine un profesor universitar de psihologie-pe numele lui Dafinoiu Ion -care accede la profesia de psiholog cu libera practica prin metode ilegale si face o descriere publica, fara utilizarea vreunui instrument psihologic( decat propriile interese) a unei persoane despre care spune ca e NARCISISTA si PARANOICA (fara sa respecte cele mai elementare prevederi ale Codului deontologic al profesiei);

Vine un judecator - care, pe mine ca justitiabil, ma face sa-mi pierd increderea in justetea si impartialitatea zeitei dreptatii - si se pronunta pe o cerere a reprezentantilor profesiei mele, care se vrea in regim de urgenta,cu o hotarare exprimata in luna de primavara,dar motivata public in 27 decembrie (cand termenul de contestare este de 5 zile) si excedand obiectul cererii se pronunta pe aspecte invocate de invinuit.Hotarare contestata juridic!

Vine un instrument de lucru al Secretariatului General al Guvernului si publica in preziua caderii Guvernului Romaniei Motivarea judecatorului mai sus mentionat, fara sa astepte definitava decizie judecatoreasca;

Vin cativa psihologi -zombi, dispusi sa aplaude orice vine de la gruparea lor - eu le spun "cor de bocitoare" - si se cred reprezentativi pentru profesie...

si... eu trebuie sa tac!

Uite , nu tac!

Am luat atitudine!

Am deschis proces la Curtea de Apel Bacau si am termen de judecata pe 15 martie;
Am facut sesizare la Baroul UNBR - comisia de etica si deontologie profesionala;
Am facut Plangere prealabila la Secretariatul General al Guvernului Romaniei;

si urmeaza sa ma adresez forului meu profesional cu plangeri prealabile in cazul a catorva psihologi care au obtinut drept de libera practica in conditii ilegale.Daca forul nu se pronunta, voi demara actiuni in justitie.

Asta inseamna sa nu-ti iubesti statutul de victima! Agresorul nu are scrupule!