Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #612

2018-02-15 13:53

Din ciclul ,,La vremuri noi tot noi" istoria se repeta. ,,Vom pune jugul si mai greu asupra psihologilor intrucat a  abuza, face parte din firea noastra". O sa vedeti ce usor vom uita fraza,,Psihologii din Romania sarbatoresc astazi democratia, eliberarea profesiei, increderea in forta comunitatii noastre."

Nu suntem handicapati psihic sa va credem pe cuvant. O sa vedem ce o sa traim peste un an de zile cand vom simti de cine a fost eliberata cu adevarat profesia si cata incredere avem in comunitatea noastra, atunci cand dumnealor fiind deasupra nu vor mai face parte din masa psihologilor de rand. Nu au facut parte niciodata. ,,Democratia, eliberarea profesiei, incredere in forta profesiei"=Vrajeala pentru adormit copii si vigilenta psihologilor. S-au schimbat stapanii conturilor bancare unde psihologii trimit obligatoriu bani, si modurile abuzarii psihologilor. Petarde si fum, pacaleala aparent legala cu sprijnul unei mase credule a psihologilor, masa ce va fi curand tradata de noii stapani.

VICTORIE!(Vrajeala pentru psihologii de rand) AM REUSIT IMPREUNA! (s-o credeti voi!)

,,Dragi colegi,(usor de pacalit!)

Va multumim din suflet(ala alb-negru-gri, curat-murdar) pentru ca, impreuna(noi cei ce trebuie sa ne recuperam banii !), am reusit sa scriem istorie(sa acaparam puterea) pentru comunitatea noastra(=se refera strict la noi!) profesionala, sa atingem un obiectiv atat de important pentru alegerile noastre verzi, democratice, sa rasplatim eforturile tuturor colegilor, din toate colturile tarii care, in 15 iulie 2017, au votat cu incredere o noua conducere a Colegiului Psihologilor din Romania.

Rezultatele Conventiei Nationale a Colegiului Psihologilor din Romania au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 46 din 17.01.2018.

Bucuria pe care o simtim si dorim sa o impartasim cu fiecare dintre d-voastra este imensa,( nu ne doare gura sa va ametim cu vorbe mieroase, la cati bani o sa incasam si la ce o sa incasati voi de la noi!) a meritat fiecare secunda din lupta dusa pentru recunoasterea democratiei in Colegiul Psihologilor(al nostru a fost, al nostru va fi !), pentru recunoasterea dreptului fiecaruia dintre noi de a avea o conducere responsabila(=abuziva), demna(???), o conducere(despre gasca noastra e vorba!) care, in ciuda tuturor constrangerilor de dupa alegeri, nu a incetat nicio secunda sa creada cu tarie in reusita gastii noastre de astazi!

Multumesc tuturor colegilor din Comitetul director si Consiliul Colegiului pentru eforturile depuse(de-ai nostri contra voastra!), suntem o echipa(mica dar smechera), ne-am demonstrat acest lucru in perioada cea mai grea pentru CPR-ul nostru si am convingerea ca o vom face si de acum inainte(mai sunt psihologi fraieri, usor de pacalit)!

Psihologii(din echipa intereselor noastre) din Romania sarbatoresc astazi democratia noastra-care democratie ???, eliberarea profesiei(Ha, Ha, Ha!)???, increderea in forta comunitatii noaste???.

La multi ani impreuna,(= daca tot ne-am inscaunat sa ramanem in functii pe veci!) dragi colegi!(vorba vine, nu ne doare gura sa va aburim!, hartia suporta!)

Cu respect, (de mine si de gasca!)
Ion Dafinoiu,"