Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #582

2018-02-09 10:11

In loc sa-i văd pe cei din actuala conducere cu ieșiri publice legate de statutul psihologului in sănătate, armata, învățământ, etc nu văd decât împunsături la adresa lui ILS, anunțuri de noi acțiuni in instanța, sărbătorirea fiecărei victorii de parca s-ar fi câștigat războiul și , cel mai grav, adâncirea rupturii între colegii simpatizanți ai diferitelor “tabere”. Nimic constructiv... doar dezbinare. Am ajuns de rasul instantelor de judecată cu profesia blocată de un individ simplu angajat! Dacă tot ce au reușit cei care au negociat este sa aibă un psiholog din spital salariul cât brancardierul din UPU, atunci afirm cu toată responsabilitatea ca nu și-au făcut deloc treaba! Și in fata unei asemenea nedreptăți trebuiau sa vuiasca ziarele și televiziunile sau măcar grupurile de Facebook pe care le controlați. Dar nimic! Am confirmarea acum ca știați de anul trecut... Da, Mitrofan, Anitei, ILS nu au făcut nimic pentru noi din comoditate/rea-voința/dezinteres dar nici cu voi nu mi-e rusine... am venit sa va votam in condițiile in care am sperat la ceva mai bun dar ceva mai bun nu e “am încercat dar n-am reușit ca ne-au stricat ploile fostii”! Dacă ILS v-a stricat negocierile cu articole și comunicate in presa, unde au fost reacțiile voastre? Nu vreți voi sa va strângeți maine, ăștia care ne-ați promis marea cu sarea și pe care v-am votat in condițiile in care cealaltă tabăra ne amenință cu dosare penale, sa va strângeți luni, cu Dafinoiu in frunte, și sa mergeți la Ministrul Sănătății și la cel al Muncii?