Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Andreea

/ #660 Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:17

#659: George - Re: Re: Re: ARTM 

Georgel, nu înțelegi că totul e pe contract , factura, acte de proveniență. Firma din Moldova aparține producătorului de medicamente care are înregistrat legal în MOLDOVA antiviralele. Firma plătește taxe și impozite acolo la voi in Moldova. ARTM este partener care monitorizează tratamentul in România prin rețeaua lor de medici și trimite dosarele medicale companiei din Moldova. Habar nu ai ce vorbești. In Moldova sunt înregistrate legal 3 combinații de antivirale de la 3 producători egipteni separați. Ce naiba de Apoteka și de legi vorbești daca aici totul este 100% transparent și în concordanță cu legile Rep. Moldova. Daca ai un preț mai jos decât ei cu tot ce am enumerat mai sus inclus in acest preț ( transport, prânz în Chișinău, rețetă medic Moldova, tratament , monitorizare in România pe perioada tratamentului) foarte bine , atunci spune l daca nu ai și încerci să mai praduiesti ceva de pe forumul asta vezi-ti de treabă. Cat despre Messi mai uitat.te exact unde te.am trimis. Oamenii din Romania știu despre ce este vorba că s-au făcut campanii de promovare.