Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

George

/ #602 Daniela

2017-10-22 06:31

Si mai adaug ceva . Noi am dorit sa va propunem medicamente bune de la farmacie, treaba voastra de unde il luati, Nu veniti in Moldova, nu va roaga nimeni , noi avem tratamente oficiale ieftine , voi hraniti samsarii vostri si pe cei care ii sustin cu comentarii nedocumentate si fara sens , care cumpara cu 400-450 USD si vand cu 800-1000 eur + comision bancar aprox.30 + DHL sau posta , ultima ajungand in 3 saptamani , pastrinduse medicamentele o perioada in India la temp mai mari de 30 grade , cumparati de la ei , nu veniti in Moldova , caci aici e teapa mare sa mergi la farmacie si sa cumperi . Eu am scris pentru informare corecta caci sant in Chisinau si stiu foarte bine situatia si cu medicamentele care se folosesc in programul asigurat si cu cele ce se gasesc sau s-au gasit in farmacii. Stiu asta cu siguranta mai bine decat D-stra mult stimata Daniela si ceilalti .

Si ce prostie mai e si asta , ce venit eu pot sa am de la farmacie??? Nu am nimic cu ei . Dar un sfat bun se interpreteaza de catre Romani ca Teapa   

Sanatate tuturor