Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

George

/ #601 pentru Daniela

2017-10-22 06:12

Mult stimata soamna , nu am nimic comun cu Apoteka si nu sant nici proprietarul ei . Eu vb de Pacientii care s-au tratat cu Nucleobuvir + Daclavirdin , care au fost intregistrate in 2016 , daca faceti putina matematica care au primit in ianuarie tratamentul deja sant 6 luni de la finisare . Aceste medicamete se gasesc si s-au gasit in farmacii , documentati-va , gasiti pe net nr. de telefon , sunati la farmacie si intrebati . Eu destul de clar am scris ca Twinvirul si inca 2 medicamente sant inregistrate oficial , dar sant doar pentru prgramul national doar , nu pentru vanzare . D-stra santeti o TEAPA MARE care duce in eroare bolnavii. Si Nucleobuvirul+ Daclavirdinul sant mai eficiente si mai putine efecte adverse au decat Twinvirul d-stra iubit .Sunati la farmacii , apoi scrieti prostii si duceti lumea in eroare . Au fost Romani care au cumparat , cu bon cu tot si s-au tratat , dar cu d-stra nu are rost de discutat , scrieti doar prostii aici .Va mai scriu , luati prin colete nu stiu de la cine si nu stiu cum ajung .Teapa mare va fi cand d-stra si toti cei cu import si vanzare nelegala de medicamente ve-ti fi trasi la raspundere . Nu postati prostii va rog . Nimeni din farmacii nu putea sa va ceara 1700 eur pentru Twinvir din simplu motiv ca nu a fost niciodata in farmacii