Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Da

/ #50101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM ÎNCHIS. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

2017-03-30 15:15

#50099: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM ÎNCHIS. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!! 

Nu pot avea o discutie relativ inteligenta cu tine intrucat esti un idiot si tu citesti doar ce iti convine . Tolomacule , nu ma refeream la tine in ce priveste complicitatea , făceam strict referire la persoana ce ocupa functie importanta si in prezent , dar tu esti prea năuc si lipsit de discernamant . Tot ce te anima e rautatea fara margini .

Asa ca las-o moale mai tolomacule , ca tu esti singurul care scoate ineptii cat un nou ca tine de mari .

Doream sa port o discutie civilizata cu tine insa tu esti paranoic .

După logica ta sunt vinovati inclusiv angajatii , ca nu au intrat peste directorime sa o linseze . Tu esti singurul care a stiut stie si va stii tot . Las-o , ca macane rau .

Esti pierdut in dusmanie si ura .

Daca imi răspunzi in stilul tau obraznic , iti transmit de acum ca imi swgi pvla . Mă cobor la nivelul tau .

Daca te comporti civilizat , mai vedem .