Anularea alegerilor prezidențiale.

Musafir

/ #1145

2016-11-14 08:39

Alegeri Foarte murdare.A fost incalcata grosolan CONSTITUTIA REPUBLICII MOLDOVA LEGEA SUPREMA A STATULUI - lipsirea cetatanului de a vota . Crima savirsita cu intentie deschis, cred ca calificarea ar trebui sa o faca organele de drept si sa-i traga la raspundere pe toti care au comis fraude in timpul alegerilor, in caz contrar nu o sa mai fie nici o data o competitie cat de cat cinstita.CEC-ul regreta si pentru dinsii o sa fie o scoala celea ce saintimplat azi, pentru voi trebuea sa fie o scoala turl doi al prezedentialelor din Rominia, acolo a fost organizata o competitie nu la voi.La moment voi cei de la CEC trebueste sa fiti trasi la raspundere, invatatura pentru ceilalti care o sa va urmeze,voi trebue sa dati demisia daca aveti macar un pic de onoare.Pe timpuri ONOAREA ERA MAI PRESUS CA VIATA. Voi vati dat intrebarea ce se gindeau despre MOLDOVA acei politisti dar si cetateni care vedeau ceea ce intimpla din tarile unde se revoltau concetatenii nostri "STAT DEMOCRATIC". Nea-ti STERBIT nu numai imagine si asa nu prea buna a statului dar SI A TARII, MOLDOVA este brandul poporului si nici decum al statului. Credetima ca mai devreme ori mai tirziu acest popor isi va alege GUVERNUL POPORULUI, astazi eu ma-m convins vazand cu ochii proprii ca la oameni nu le este indeferent in mana cui ei dau TARA.Pentru cei care sarbatoresc victoria sa le spun ca in veata asta trebue sa stii a castiga cinstit si a perde cu capul ridicat. Decat asa o victorie mai bine o infrangere cinstita, pentru ca roadele ei o sa fie o victorie. Noi azi am aratat responsabilitatea noastra civica, capacitatea de a ne mobiliza si aceasta trebue sa le fie un semn celor care au capatat o victorie necinstita . Ei nici nu stiu a castiga si nici a perde.Si din cauza aceasta infrangerea lor o sa fie mult mai dureroasa. .