Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #9941

2016-11-05 09:58

Normal ar fi sa fie abrogate toate legile care acorda pensii/indemnizatii speciale categoriilor de "smecheri",sa fie abrogata si legea 263/2010 si sa se elaboreze o singura lege "unica" a pensiilor pentru toti romanii,prin care sa se modifice baza de calcul actuala,astfel incit sa rezulte niste punctaje medii anuale care sa permita pensii decente in raport cu posibilitatile societatii romanesti,sa se limiteze pensia minima la 1000 lei,dar si cea maxima la 15000 lei,sa primeze principiul contributivitatii,cel putin din urmatoarele considerente:

- pensionarul este pensionar indiferent de profesiile sau functiile avute pina la 65 ani.Nu exista pensionar procuror,pensionar electician,pensionar medic e.t.c.

- noi cei care am iesit la pensie si cei care vor iesi in continuare,am platit,(eu 44 ani) atit angajatii cit si angajatorii contributiile sociale legale.Ca,clasa politica de dupa 89 au furat,au tocat prin paradisuri exotice,au mincat banii din fondul de pensii,nu este problema noastra,ci a parlamentului si guvernului,noi stim ca lunar trebuie sa primim pensia pentru care am muncit,o meritam,nu o cersim.

- escrocul lui Basescu, - Zegrean a introdus practica cu pensii/indemnizatii speciale,motivind ca acestea s-ar cuveni categoriilor de smecheri "in considerarea functiilor publice pe care le-au ocupat",si ca se acorda de la bugetul de stat,nu din bugetul de pensii.

Pai noi cei aproape 5 milioane,pensionati dupa legea criminala 263/2010,adoptata de PDL sub conducerea Camerei Deputatilor de hoata,bandita,Roberta Anastase,am contribuit si in activitate si contribuim si acum la bugetul de stat.De ce unii sa primeasca indemnizatii din bugetul de stat si noi nu ?De ce insasi Curtea constitutionala, condusa de handicapatul de zegrean de acest infractor care a aruncat la cosul de gunoi votul celor 7,5 milioane de alegatori in 2012,a facut aceasta discriminare intre cetatenii romaniei.