Sustin Platforma Romania100

Musafir

/ #405

2016-10-17 19:42

EU NU VOTEZ PENALI, INFRACTORI, NELEGIUITI !
In Romania anului 2016 sunt 7600 de dosare de cercetare penala pentru oamenii politici, sunt zeci de ministri, sunt zeci de presedinti si vicepresedinti de consilii judetene si sute de primari si de consilieri care au fost condamnati sau sunt in cercetare penala.
Romania are cei mai multi politicieni corupti din lume. Dispretul, tupeul si aroganta politicienilor romani au atins culmile nesimtirii politice.
Hei, politicianule corupt, daca esti in cercetare penala dovedeste-ti mai intai nevinovatia in instanta de judecata si apoi candideaza pentru Parlamentul tarii. Nu aceasta este normalitatea?
Ce fel de parlamentar esti, daca ai furat si inselat? Cum te definesti ca legiuitor, dupa ce ai fost cercetat pentru incalcarea legilor, pe care le-ai intocmit tocmai pentru a nu fi incalcate? Care adevar si care dreptate reprezinti, imoralule?
In ultimii 27 de ani, VOI politicienii corupti ati distrus economia tarii si ati falimentat intreprinderile industriale, VOI ati distrus agricultura si ati instrainat terenurile agricole, VOI ati produs cel mai mare exod din istoria tarii si a lumii contemporane, izgonind 3 milioane de oameni pentru a-si cauta de lucru in afara tarii, VOI ati incremenit bugetele pentru invatamant si sanatate sub 5% din PIB de peste 20 de ani, elevii nu au programe educationale unitare pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale si sociale, nu sunt scoli pentu meserii, asistenta medicala este mereu deficitara, VOI ati distrus padurile, VOI ati distrus drumurile, VOI ati distrus delta Dunarii. VOI politicienii corupti sunteti distrugatorii tarii !
Oare ce impulsuri neomenesti va indeamna sa distrugeti totul ? Oare cata ipocrizie, manipulare, inselatorie si orbire egoista poate sa incapa in mintile voastre de politicieni corupti, pentru a nu recunoaste evidenta distrugerilor faptuite sub obladuirea voastra in ultimii 27 de ani ?
Pe cine crezi ca reprezinti si minti, coruptule faradelege? Cum te poti uita in ochii parintilor si copiilor tai ? Cum poti spune povete despre cinste fiicei tale? Ce pilde de onoare si adevar dai fiului tau ?
Coruptilor, priviti-va in oglinda, pe cine vedeti ? In mod sigur nu vedeti realitatea : niste ticalosi oportunisti care si-au votat legi pentru hotie, legi pentru a fi deasupra celorlalti, legi pentru a fugi de justitie, legi pentru venituri, pensii si privilegii nerusinate, legi pentru a jecmani in liniste.
In ce tara pe lumea asta se voteaza hotii si ticalosii descoperiti si dati pe fata?
Suntem manipulati si complici cu totii ? Suntem neghiobii Europei?
Nici un om cinstit, cu scaun la cap si cu picioarele pe pamant nu poate vota hotii din tara asta. Eu nu vreau sa traiesc in tara Hotiei, ci in tara Responsabilitatii.
Da, am un dor nebunesc pentru oamenii politici care isi respecta cuvantul dat.Traiesc printre oameni cu bun simt si cinstiti. Vreau sa ma reprezinte oameni cinstiti si cu bun simt.
Vreau sa acord increderea mea prin vot unor oameni de onoare, cumpatati, altruisti, responsabili pentru faptele si cuvintele lor, cu respect fata de valorile morale, care se daruiesc comunitatii si sunt devotati autentic semenilor lor. Doresc cu ardoare sa fiu mandru de cei carora le-am acordat si mi-au rasplatit increderea.
Hei, politicienilor demnitari corupti ! Sunteti rusinea Europei si bataia de joc a lumii ! M-am saturat de demagogia si populismul vostru, de minciunile, inselaciunile si ipocrizia voastra !
Hei, politicianule demnitar de ce nu vrei sa fii cinstit ?
Fii onest, respecta oamenii si legile si vei fi respectat de oameni si de lege!
Voi parlamentarii cinstiti, de ce nu curatati sistemul politic de coruptie, de ce sunteti 600 ?
Pentru a reforma clasa politică, NOI NE-AM SCHIMBAT ? NOI nu suntem ca EI ?
Chiar nimeni, noi toti oamenii, nicio institutie a statului de drept din Romania nu poate opri penalii sa candideze pentru Parlamentul Romaniei ?
Asa se guverneaza o tara? Cu infractori sau cu indivizi aflati in cercetare pentru fapte ilegale?
Eu nu votez penali. VOI CEILALTI, CE FACETI ?
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !
gheorghe silvestrovici - Galati