Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #7195

2016-08-06 06:10

M-am saturat de atata bataie de joc.In timpul "REVOLUTIEI" eram soldat , am trait sase zile de cosmar,serveam patria.Acum,in jurul meu roiesc falsi revolutionari ce- mi ranjesc pe sub mustati si -mi numara pe degetele lor murdare ,beneficiile ce le au de pe urma certificatului.Va enumar cateva ;gratuitate pe orice mijloc de transport pe teritoriul Romaniei ,gratitate la orice tratament ,iesirea la pensie cu CINCI ANI mai devreme (CINCI ANI) ,indemnizatii de 400 EURO(ca si cum am avea salarii in euro) ,locuri de veci gratiute , firme fara impozite si multe altele.Pentru ce? Veteranii de razboi care au luptat in transee nu au nici macar 10% din ce au asa zisii revolutionari.Rusine tuturor!!! Cei care nu au certificate prin parlament ,inventeaza fel de fel de salarii speciale ,pensii speciale, legi speciale pentru o anumita categorie, iar noua "prostimii" ni se spune ca trebuie sa avem 2-3 joburi daca vrem sa traim mai bine.Nu domnilor!!!Trebuie sa avem un loc de munca bine platit ca sa mai ne ingrijim si de copii.Statul nu trebuie sa dea venit minim garantat tuturor puturosilor care n-au avut servici niciodata.Acestia nu stiu cum e sa te trezesti la patru dimineata, sa lucrezi opt ore apoi sa te duci sa mai lucrezi part- time ca sa-ti poti platii rata la casa ,facturile ,scolile copiilor .Ei stau toata ziua prin baruri,cluburi si ne sfideaza pe noi care platim darile catre stat ,ca acesta sa le dea lor venit mimim.Cea mai mare prostie!!!!Noi nu suntem slugile nimanui.Nu trebuie sa platim nicio pensie speciala.Trebuie sa se respecte principiul contributivitatii.Ai avut venituri mari ,atunci o sa ai si pensie mare.Nu trebuie ca 20 salariati sa trudeasca pentru a plati o pensie speciala.Din cauza veniturilor speciale saracim pe zi ce trece.Trebuie oprit jaful