SEMNEAZA pentru EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE FAC ABUZURI

Anonymous

/ #31

2016-07-02 14:38

Am semnat aceasta petitie fiindca de mai multi ani studiez patologiile psihotice de care sufera magistratii si politistii (exclud cele cateva exceptii). Acestia, fara a avea o raspundere pentru abuzurile pe care le fac constant, au ajuns sa se creada un fel de zei, iar oamenii, muritorii de rand, sa fie in slujba lor. De curand, un asemenea specimen, mi-a spus, citez: "Noi nu suntem mai presus de lege (art. 16 din Constitutie), in schimb, voi sunteti mai prejos de ea". Am ajuns in timpul cand aceasta tara este condusa de procurori dupa bunul lor plac iar ei, fara sa-i traga cineva la raspundere, comit constat trei infractiuni grave prevazuta de Nou Cod Penal: art. 280 "Cercetarea abuziva"; Abuzul in serviciu art. 246 raportat la art. 248 NCP; Abuzul de drept art. 283 litera "n" Noul Cod de Procedura Penala. Cazul Tundrea care a stat 11 ani in puscarie fiind nevinovat, apoi a fost eliberat cu: "scuzati, eroare judiciara", iar la un an acesta a murit. Nimeni nu a platit pentru aceasta monstruoasa fapta. Trebuie ca toti sa plateasca prentru ticalosiile pe care le fac, indiferent de pozitia lor sociala.