Examen National

Musafir

/ #5376

2016-06-30 20:20

hei, statul, ministerul incurajeaza superficialitatea si incultura;acesti copii cum pot ei raporta mai departe sefilor lor o asemenea diagrama ,spunandu-le :descurca-te BOSS, pe verticala si le orizontala iei cum vrei tu

Lucrez in mediul statistic,sunt implicata in acest incident prin prisma copilului meu de media 10 clasa a 8, dar care a gresit acest subiect  si ma gandesc cum poate da doamna ministru secretar de stat Anisie o diagrama domnului Ministru ,  o anumita situatiie, spunandu-i ministrului:nu am trecut coordonatele, deoarece am considerat ca sunteti suficient de destept sa va dat singur seama de coordonatele diagramei"

Asta ati facut si dvs copiilor:nu ati dat coordonatele corespunzatoare, considerandu-i suficiant de destepti;asta  trebuie sa primiti si dvs DLE MINISTRU DATE INCERTE, INCOMPLETE ca doar sunteti suficient de destept sa va dati seama de intreaga situatie  INVATAMANTULUI

PS"VERIFICATI CULEGEREA LASA A 8, CLUBUL MATEMATICIENILOR:TOATE DIAGRAMELE AU COORDONATELE DENUMITE;DOAR LA EXEMAN A FOT ALTFEL