Petitie pentru pastrare a rezultatului "3" la en matematica

eu

/ #290 Re:

2016-06-30 12:43

#15: -  

Este foarte corect .Avand in vedere ca acesta este un examen national,fiecare subiect este la fel de important si trebuie tratat cu la fel de multa seriozitate.Este problema copilului dumneavoastra si a majoritatii elevilor daca nu au fost atenti.Nu mai incercati sa gasiti tot felul de pretexte pentru care s-a gresit si acceptati efectiv greseala .Motivul adevarat pentru care elevii au gresit nu este deoatece enuntul nu era clar ,ci pentru ca au tratat cu superficialitate acest subiect ,obisnuindu-se cu el ca unul care nu provoaca probleme .In calitate de elev care a scris la acest examen raspunsul 3 (si nu acesta este motivul pentru care sunt impotriva luarii in considerare a ambelor variante,ci pentru ca este evident ca acesta este singurul raspuns corect),mi-a luat  doar 20 de secunde sa realizez ca pe axa verticala nu pot fi notele ,ci doar elevii, fiind numere de la 0 la 8.Si aveam si eu la fel de multe emotii .Acest exercitiu era pentru cei care gandesc deoarece nici macar nu necesita decat o minima atentie si o capacitate de a rezolva un subiect corect formulat ,la care insa nu ti se da mura in gura