Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #2102

2016-06-30 11:16

Pentru ca m-am saturat de aerele de superioritate ale asa zisei Europe civilizate (si ale cetatenilor ei inculti, inepti si indobitociti de sloganurile politrucilor lor, incepind de la Romania-tara de handicapati; Anglia numai, nu tot UK, are de aproximativ trei ori mai multe persoane cu probleme speciale decat noi si asta proportional cu populatia). M-am saturat de ordinele care ne vin de la toti nespravitii (atasati la ambasada SUA, ambasadori ale diferitelor tari mai mult sau mai putin importante, diversi sefi si sefuti de state si statulete) care ne spun noua in tara noastra ce sa facem, si cum suntem noi datori sa-i servim si sa-i lasam sa ne jefuiasca tara in continuare. Mai ales, m-am saturat de ai nostri conducatori care au fost si sunt toti tradatori de tara, vanduti, cozi de topor, hoti, ploconiti si neputinciosi care au o singura grija: sa fure ei si familiile si gastile lor si sa-si vanda tara la taraba. M-am saturat si de asa zisa Justitie care de fapt face jocurile gruparilor mafiote de stat si politice. De altfel, institutiile statului Roman nu au facut, nu fac si nici nu cred ca vor face ceva pentru cetatenii (NU POPORUL) romani asa ca poate ca aude cineva si ce spun ROMANII.