Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #2012

2016-06-30 09:32

Din principiu semnez, dar in acelasi timp recunosc ca mi-as dori ca toti romanii care muncesc in Marea Britanie sa fie expulzati, in acest fel sa vedem si noi ce vor face britanici fara medici, asistenti, profesori, lucratori in salubritate, lucratori in constructii, soferi, etc.
Dupa ce au ascultat la un initiator lipsit de minima capacitate de previziune in ceea ce priveste demersul lui, imi doresc intrarea in colaps a sistemului lor de sanatate si de invatamant si vreau deasemenea sa-i vad pe bravii britanici cum vor pune osul la treaba de jos...sa stranga gunoiul dupa strazi, sa care in carca saci cu ciment, sa schimbe roti la camioane, sa stearga la fund batranii in azile, etc. Dincolo de faptul ca trebuie sa ne solidarizam si sa facem in asa fel incat sa luam atitudine la ineptiile spuse de un politician imbecil, sunt convins ca demersul dumneavoastra va avea ecou, dar in opinia mea, numai ecou, deoarece in acest moment Primul Ministru al Regatului Unit este un politician debusolat, lipsit de initiativa si nu in ultimul rand cu un suport popular in cadere libera....