Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #1870

2016-06-30 06:44

Am semnat pentru viitorul tinerilor plecați în Marea Britanie.Nu vreau ca speranțele lor să se frîngă. Vreau să-și îndeplinească visele. Dacă în țara lor guvernanții în frunte cu președintele țării au furat și și-au făcut 5-6 case , mașini de lux , terenuri imense ,ei tinerii noștri, copii noștri au plecat să-și facă o casă modestă să poată trăi cinstit și frumos după ani de chin printre stăini. Regret că am o vîrstă, am lucrat și încă mai lucrez cu copii pentru un salariu foarte mic, îmi pare rău că sunt român și că țara mea nu-mi poate oferi un trai decent o viață frumoasă cum este în Occident. Ce sfat pot eu să le dau copiilor, să învețe că Cine are carte are parte, mai poate fdi valabil acest proverb ? Mergem la vot și votăm prostia, hoția, fafioții de ce ?Aș avea multe de scris , dar mie silă de tot și de toate. Am semnat și am scris acest mesaj ptr. voi Antena 3, ptr tine Gîdea, Ursu, Dana Grecu pe care nu pot să o uit cînd s-a așezat în genunchi în fața poporului și ptr. toți cei care sunteți acolo. Sunteți buni, curajoși, cinstiți cu voi mă pot mîndri de restul mi-e rușine. PUNCT