Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #1597

2016-06-29 21:57

Am semnat petitia deoarece viitorul pare a fi incert in UK.
Locul care il putem numai ca si "acasa" de aproape 6

Startul l-am inceput cu pasi marunti si grei.. Drept de munca in 2010 ? Nu exista!!!
Ai nevoie de NINO! Pentru asta trebuia sa te faci self employed ,ce e asta in inteleg? In fine a trebuit sa aplic totusi sa fiu legala. A inceput "distractia" fa programare la job centre,acte la doar , fail-uri, incearca iar.. In final am obtinut .. Apucate de munca.. daca ai unde? Cauta, mai intreba In stanga si in dreapta .. Gasesti , muncesti na incepi cu munca de jos , cleaning, babysitting, si asa bine ca a fost. Dar, trece un an, doi si vezi ca-ti apar scrisori de la guvern, pentru inceput nu prea le intelegi rostu..pana mai primesti altele in care indica "penalty" o suta sau daca mai intarzii, sute de pounds si so on.
Asta e! Iei si platesti, mergi mai departe incepi sa prinzi schema..
Cand prinzi si tu schema .. 1st January 14 "Romanians are coming" se ofera dreptul de munca Romanilor. Profiti de situatie si incepi sa imparti vesel Cv-uri in tot orasul ca tot romanul, acum cu drepturi depline de angajare.
Te angajezi mergi la munca constant te acomodezi ca "employ" ce bine te simti integrat in sfarsit cu drepturi .. iti faci treba bine, ca nu cumva sa dai gres ca sa fii apreciat si sa arati ca romanii nu sunt chiar asa cum li se arata la media .. iti faci planuri , familie ,casa , poate bebe.. ? Toate in UK ? Da aici! In tara asta ploioasa si gri si friguroasa si cum mai vrei tu sa mai numesti .. in care am muncit mult pana sa obtin dreptul la munca, si m-am bucurat sa fiu un employ chiar daca taxele au fost exorbitante si mai mult de jumate de salariu se duce pe chirie sau mortgage toate acestea si plus multe altele cate ar mai fi de spus .. la ce rost? Toate se duc pe apa sambetei ? Foarte dezamagitor de la o Tara care o credeam a putea fi a tuturor posibilitatilor ! Munca, planurile si viitorul meu nu mai arata la fel cum mi le imaginam..