Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #763

2016-06-29 20:02

Pentru ca eu cred ca trebuie sa incepem sa ne ridicam in picioare si sa nu mai acceptam sa fim umiliti NICI ACASA SI NICI AFARA ! A venit vremea ca daca un ambasador strain isi depaseste mandatul diplomatic in post la Bucuresti sa fie trimis URGENT ACASA ca dovada vie si de netagaduit ca Romania nu mai accepta sa fie umilita si batjocorita !O tara care nu acepta sa fie batjocorita si care isi respecta si ajuta cetatenii este o tara respectata si afara si iubita in interior IAR NOI INCEPIND DIN SCOALA TREBUIE SA RECLADIM SENTIMENTUL NATIONAL,IDENTITATEA NATIONALA SI DEMNIATATEA NATIONALA dupa ce ani de zile am cintat in struna puterilor starine punind la zid tot ce era national -incepind cu limba si istoria nationale si felul in care sint ele predate in scoli si terminind cu crearea unui sistem juridic de tip nazist profund antinational si antieconomic ! Si mai cred ca trebuie creata o petitie nationala pentru repatrierea IMEDIATA A TEZAURULUI NATIONALE SI DEMITEREA SI ANCHETAREA FARAONULUI DE LA BNR PENTRU MUTAREA FARA DREPT A REZERVELOR NATIOANALE ALE ROMANIEI !