Desfintarea Politiei Locale

Musafir

/ #593

2016-06-04 11:29

Incompetentii de la ''polutia'' locala amendeaza pe cine au ei chef pentru parcari ''ilegale'' si asta numai in centrul orasului ..Fiul meu a muncit ca si curier a parcat masina pe pista de biciclete si a fost amendat de un agent numit PINTEA de la polutia locala Culj . Fiul meu l-a cautat pe dl PINTEA de 3 ori pina l-a gasit sa-i faca amenda .A treia oara am mers cu fiul meu ,angetul PINTEA stapinul pixului si-al stampilei statea laun birou ,fiul meu ii da procesul de contraventie si incearca sa-i spuna agentului ca s-a grabit ca-i curier si , ''sii ii taie vorba agentul sii eu sint politist '' si acest dobitoc in loc sa-i vorbeasca civilizat l-a repezit ca peultimul infractor . DE ASEMENEA DOBITOCI SINT SATUI TOTI SOFERII ,SI NU NUMAI ACESTI POLITISTI DE ''CARTON'' TREBUIE DESFIINTATI SI SUPLIMENTATE POTURILE POLITISTILOR ''ADEVARATI'' ADICA CU SCOALA ,NU TRACTORISTI FACUTI PESTE NOAPTE POLITISTI COMUNITARI NUMAI ASTIA SI MAIDANEZII-S COMUNITARI SI DE AMBELE ''SPECII''S-AU SATURAT CETATENII . DA POLITIA COMUNITARA TREBUIE DESFIINTATA