Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Florin Marculescu

/ #2014 Romania ! Apara neconditionat proprii tai Cetateni !

2016-05-25 21:47

Am fost de-a dreptul socat cand am aflat din presa verdictul unei Instante romanesti impotriva unui Cetatean roman. Inadmisibil. Cum e posibil ca un cetatean roman sa fie extradat, doar pentru faptul ca solicitantul se cheama Canada. Dar, ce a facut Canada asta pentru noi? Ne umplu toti cu zoaie, cu toate ca noi am sacrificat generatii sa-i aparam, iar ei se destrabalau in palatele lor luxoase. Iar acum noi nu suntem decat niste paria, niste amarati, fara infrastructura, fara case, fara clasa politica autentica, fara conducatori devotati aceste Tari. Asa suntem noi considerati de Olanda, Germania, Franta s.a., de SUA, Canada ... Rusii ne ameninta. Iar Noi? Ne extradam Cetatenii. Nici macar noi, Romania, nu ne mai respectam proprii nostri Cetateni. Mai oameni buni! Va amintiti cazurile in care un cetatean american, parca si unul rus au ucis in Romania urmare unor accidente rutiere? Ce au facut Tarile lor? I-au REPATRIAT, scurt si la obiect in tara lor. Adica, SI-AU PROTEJAT PROPRII LOR CETATENI! Nu stiu ce s-a intamplat cu aceasta familie in Canada, dar semnez Petitia pentru ca TREBUIE SA APARAM UN CETATEAN ROMAN SA FIE EXTRADT DIN TARA LUI !

Domnule Presedinte, Domnule Prim Ministru ! PROTEJATI-NE! Datorita noua, sunteti in functii ! Noi va votam, nu va voteaza canadienii, americanii, olandezii, germanii, francezii s.a! APARATI-NE PANA IN PANZELE ALBE ! NOI SUNTEM ROMANIA ! SUNTEM AI ACESTE TARI SI AICI SUNTEM LA NOI ACASA ! AVETI GRIJA ! 

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...