Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Musafir

/ #317

2016-04-15 06:11

Mi se pare strigator la cer, revoltător si aberant ceea ce se întâmplă în cazul acestei mame si as dori sa transmit un mesaj: Atât timp cât o mamă isi apăra copilul de un criminal, un celerat mintal, acea mama are dreptul sa isi apere copilul si poate fugi si in Tibet cu el!!!
Acesta este un abuz, iar judecătorii trebuie să elibereze mama si sa cerceteze condițiile pentru care ea a plecat cu copilul, cauzele, sa facă teste psihiatrice, psihologice tatălui, test poligraf, să îl judece pentru ce mama îl acuză si sa se tina cont de Legile privind drepturile copilului si al mamei, legule privind dreptul de a ne apăra in fata acestor bestii! Eu am văzut fotografiile acelui tata si prima imagine care mi-a venit în minte a fost Alkatraz, iar el un criminal extrem de periculos!
Această decizie, luata de autoritățile canadiene, cât si de cele din România, este ea însăși criminală! Treziti-vă, oameni buni si salvati omenirea cât mai aveti timp sa o faceti! Altfel, astfel de monstri ne vor lua copiii, ne vor distruge!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...