Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

nefumator inrait

/ #2714 Re: Re: Re: Re:

2016-04-13 14:25

#910: nefumator inrait - Re: Re: Re:  

Domnule nefumator ,asa cum ai dumneata drepturi am si eu cf constitutei daca ai auzit de ea.Legea este aberanta ,puteau sa gandeasca domnii parlamentari(apropo le doresc tuturor fara exceptie o boala draguta),o lege normala cam asa;in absolut toate spatiile Horeca (sper ca stii ce inseamna) in care se serveste mancare fumatul sa fie interzis.In celelalte spatii amenajat obligatoriu separeu pt fumatori in procentul pe care il doreste fiecare propietar de local.Ca nu  statul a contribuit ca eu sa am un bar ,pub ,club, etc.Apropo ,unde sunteti clientii nefumatori ca incasarile au scazut cam cu 45%.Curand o sa trebuiasca sa dau afara 2 angajati cu mare parere de rau. Pariez  ca nu sunt singurul si te rog pe tine si pe ceilalti idioti pe care ii reprezinti sa-i angajezi tu si sa le asiguri un trai decent.Poti domnule nefumator??? Banuiesc ca pe multi acesti Ecologisti ii depaseste un capitol esential al vietii:economia......... Eu nu te rog sa vii in casa mea (barul meu) si sa spui celorlalti musafiri (clienti ) sa plece ca nu suporti tu fumul. Baaaaaa este PROPIETATE MEA nu vrei dute unde vrei sau daca stai am rezevat si pt tine un spatiu cu aer filtrat.