OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Rty

/ #872 Re: Re: Re: Re: Re: Au aparut postacii

2016-04-02 19:39

#176: - Re: Re: Re: Re: Au aparut postacii 

mai Draga te rog sa îmi spui tu mie cu ce sunt eu vinovata ca am luat credit in 2008 pentru o garsoniera pe care am plătit 58000€ iar acum abia mai valorează 30000€ si pentru care plătesc 340€ pe luna. Legea asta pe mine chiar ma ajuta. De ce banca nu poate împarți riscurile cu mine ca doar când S-a făcut evaluarea nu am făcut-o eu, unde este vina mea ca a căzut piața??? Aaa dar ma scuzați banca poate cere dobânda maxima plus comision de Administare ( cazul meu ) 70€ lunar, dar sa își ia casa pe care ei au evaluat-o si sa îmi șteargă datoria nu se poate. In 8 ani de credit au scăzut din soldul total doar 4500 € in condițiile in care plătesc 340€ pe luna. E corect nu???? 

Așa ca lăsați legea sa fie data pentru ca unii din noi chiar avem nevoie de ea. Eu o aștept cu interes si drăguții pupincuristi ai băncilor sa  își vadă de treaba lor si sa nu mai sperie lumea ca va cădea piața, sunt 100% sigura ca nu se va întâmpla asta. Vor cădea doar bancile, dar poate e timpul sa mai sufere si alții nu doar oamenii de rând