Petitie pentru respectarea drepturilor omului

Musafir

/ #87

2016-03-31 20:36

Nu mi-a fost teama niciodata sa ii informez pe cei din jur sau sa ma ascund ca as fi cursanta MISA, DE CE? Tocmai pentru ca aici am invatat sa nu imi mai fie teama: de ceea ce sunt, de ceea ce simt, de ceea ce gandesc in profunzime, de ceea ce-si doreste cu adevarat sufletul meu. Binenteles ca pentru acest lucru nu am fost scutita de comentarii : unele ironice, altele jignitoare, pline de desconsiderare. Iar atitudinea mea fata de aceste adversitati a fost aceea de compatimire. De ce? Pentru ca cei care arunca cu piatra IN NECUNOSTINTA DE CAUZA, bazandu-se doar pe ceea ce AFLA de la televizor (a se citi TEMBELIZOR), inseamna ca nu gandesc cu propiile creiere, sau nu functioneaza in mintea lor o elementara LOGICA si inghit pe nemestecate tot ceea ce li se furnizeaza de catre cei care exact acest lucru si urmaresc. Mass-media se poate lauda cu maxima eficienta si reusita - deci in acest sens se dovedesc a fi ,,SUPERPROFESIONISTI". Si uite-asa creste PROSTIA si IGNORANTA in lumea asta. Scuzati parerea! Dar este a mea si mi-o asum.