Cerem neplafonarea concediului pentru crestere copil!

Isabel

/ #33

2016-03-29 14:43

Nu mi se pare normal ca demnitarii sa isi voteze pensii speciale dolofane, in timp ce noi nu ne putem permite sa stam acasa cu copiii doi ani in conditii decente. 

Din moment ce am urmat niste studii, am muncit mult si am fost platita conform educatiei si functiei, contribuind procentual catre stat din suma respectiva, mi se pare normal sa primesc o indemnizatie conform acestor contributii.

Daca as vrea sa stau cu copilul meu doi ani, perioada in care as fi cea mai potrivita persoana pt a-l ingriji, va trebui sa imi caut o cresa ( in conditiile in care vedeti ce se intampla la tv prin astfel de locuri) pentru ca 1200 de lei sunt insuficienti. 

Este adevarat ca nu il cresc singura, luand in calcul si venitul tatalui, dar vor fi mai multe cheltuieli pe langa cele deja existente, suntem trei persoane, nu doua, iar venitul pe familie mai mic.

In conditiile astea se mira lumea de ce nu mai face lumea copii, cu exceptia celor care ii fac pt alocatii

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...