Nu vrem mega-moschee in România

Musafir

/ #53

2016-03-27 16:27

Necazul cel mai mare in tara noastra este ca suntem mintiti de cei care ne conduc. Nu putem avea incredere in nimic ce ne promit pentru ca de cele mai multe ori una promit si alta primim. Normal ca in Turcia nu este permis sa construiasca cineva biserici dar conducatorii turci sprijina constructia de moschei in alte tari, vedeti cazul nostru cand presedintele johanis a fost luat la bani marunti cand se incepe constructia megamoscheii turcilor. Chiar daca ne spun ai nostri sa fim linistiti ca nu se face, in realitate se face dar pe sustache asa cum se fac toate magariile la noi. Exemplu concret este cu cartelele prepay la care se vrea prezentarea buletinului la cumparare, iar acum vine unul de la noi si minte ca teroristii au folosit prin Europa cartele cumparate de la noi. Parca am fi prosti sa il credem, dar vor schimbarea legii si o vor schimba. Oricum telefonul meu este ascultat de trei ani incoace plus verificate toate inregistrarile convorbirilor mele din ultimii 10 ani de cand am mobil. Asa ca nu ma deranjeaza nimic dar ma deranjeaza cand un magar vine la tv si incepe sa ne minta folosind aceleasi proceduri din vremea comunistilor. ASA CA DACA ALESII SI NEALESII NOSTRI VOR SA FACA MEGAMOSCHEIE, O VOR FACE FARA SA TINA CONT DE PAREREA MEA SAU A TA. O FAC PENTRU CA ASA VOR MUSCHII LOR !