Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #2514 Fumatul in masina de servici interzis

2016-03-23 13:10

Se sustine de catre cei care au promulgat aceasta lege ca se refera la protecţiei sănătăţii publice dar avem urmatoarea situatie: nu putem fuma in masina de servici chiar daca suntem singuri in masina (pentru ca afectam sanatatea trecatorilor de pe trotuar!!!!) dar pot fuma in masina personala chiar daca am copii in masina !!! In ce sens protejez atunci sanatatea nefumatorilor? Pe site-ul http://republica.ro/ se specifica ca "În mașinile personale, dacă sunt și copii minori - DA, din punct de vedere legal. NU, „din punct de vedere moral”, spun reprezentanții Ministerului Sănătății. Adica daca conduc singur in masina pentru ore in sir, de ex. sunt reprezentant vanzari pe mai multe judete si circul cu masina de servici sau sunt sofer de Tir (conform programului pot sa conduc 4 ore 30 min fara oprire) am sa-mi caut din ora in ora parcare unde sa parchez, sa cobor din masina ca sa fumez pentru ca le afectez sanatatea celor care nu sunt in masina dar am voie, legal, sa intoxic copii din masina personala pentru ca ei nu sunt afectati !!! si altele pe principul ca in Romania se da o lege si dupa vedem daca e corecta sau nu