Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #2289

2016-03-21 18:54

este strigator la cer , sunt fumator sau nefumator, sant alb sau negru , etc. ex. se numeste discriminare aceste legii parca sant date pt. copii . acesti politiceni care ne conduc dau legi doar pt noi oameni de rand dar pt ei sant portite tot timpu ,dupa toata mizerea ce arata despre ei de hotii asta mai lipsea '"fumatu "" si ee nimic pe langa ce va mai venii .santem tocatii incetu cu incetu . asta numim noi democratie, libertate . sant satul de conducatorii astia , pacat de tara de cuvantu sa spun ca sant roman si ca traiesc in tara asta am prins din stilu comunist dar ii mai rau ca inainte ,inainte mancam soia acum mancam euri si multe multe nereguli si inchei cu ultim cuvant ei vor sa fim ca occidentali ))) iau legii si le aplica doar care le convine lor restu le dezvolta ex taxa auto , cred ca mam facut inteles , mai ramane aeru care este tot a statului , gasesc ei ceva ca deaia sant acolo , astea sant comunisti democrati , ceausescu strangea cureaua sa scape de fmi si sa contruiasca , astia au vandut tot au mai luat si de la fmi ,si mai cata nu ma mai opresc eu )) mie greata de ei de toti de acolo, scapam de ei numa de vin altii noi cu ideile lor si nu 300 , 100 dar sa fie pt tara si cetateni romani , nu stiu cat conteaza oftu meu as face un roman la cate sant adunate fumatu e nimic dar nea luat si oftu asta sa stai la o cafa si sa gandesti (((( tot rau spre bine , va salut cu respect