Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Geanina

/ #1628 Nefumătoare

2016-03-20 10:13

Știu ca poate nu am ce cauta in aceasta campanie,desi nu am fumat niciodata in viata mea. Ma rog cand aveam vreo 12-13 ani am incercat si eu o data dar nu mi s-a parut nimic interesant. De ce vreau sa sustin aceasta lege:

1.Majoritatea prietenilor mei sunt fumatori

2. Nu am absolut nicio problema cu fumul,ma refer la ala care nu e exagerat de mult

3. Odata cu tampita asta de lege tara noastra se duce pe apa sambetei si in loc de 21 de mil cat ar trebui sa fim,mi-e teama ca vom ramane mai putin de 19 (cat suntem acum).

4. Patronii de baruri au pierderi mult prea mari,ceea ce ma leaga de numarul 3. 

5. Mai mult de jumatate din populatie FUMEAZA,iar aceasta lege tampita nu e o solutie favorabila pentru cei cu un asa viciu,ma refer sa se lase de el. Nu ii ajuta cu nimic.

6. Daca cineva vrea sa se intoarca acasa si sa isi deschida un restaurant etc. N-o sa faca mai deloc profit. De ce? Pentru ca fumatul este interzis.

7. EU VREAU SA MA INTORC ACASA! DAR NU SA TRAIESC LA LIMITA SUPRAVIETUIRII!

Sunt alte lucruri mult mai importante de facut la tara noastra,dupa ce ca avem un salariu de nici cea mai mica tara economica nu are,Cersetori,spitale infecte,aparatura slaba,blocuri care stau sa cada,autostrazi neterminate si cate si mai cate,astora le arde sa puna o lege care vorba aia mai aduce un ban la contributia tarii. Ceea ce ma face sa cred ca da,fumatul e un beneficiu pentru tara,dar nu si pentru corpul omenesc! Multumesc!