Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

maria

/ #995 fumatoare

2016-03-19 14:08

Sunt fumatoare dar sunt de acord cu aceasta lege. Locuiesc in Italia de foarte multi ani..aici cam de 10 ani nu se fumeaza in restaurante, baruri sau cluburi..nu sunt nici sali separate pentru fumatori. Se poate fuma doar la terase si cateodata nici acolo..Ies afara din club sau bar pentru a fuma. Anul trecut am fost in Thailanda, nu va spun ca era mai rau decat in italia.Cand am iesit din aeroport in Phuket mi am aprins o tigara si ce crezi a venit nenea politist la mine si m a trimis la vreo 20 de m mai incolo unde se putea fuma..Intr un hotel din Bangkok nu se putea fuma nici la piscina..m am dus la ei sa ii intreb unde pot fuma si m au trimis intr un garaj la subsol unde era tip un cort de vara de 4 m patrati cu 2 bancute si DOAR acolo se putea fuma...Ce sa zic legea este corecta chiar daca noua ne este greu..nici mie nu imi place sa mananc in timp ce toata lumea fumeaza si sunt fumatoare, nu vreau sa imi imaginez cat de urat este pt un nefumator..Fumatul este un viciu nesanatos si nefumatorii nu trebuie sa inhaleze fumul nostru...la restaurante se merge cu copii sau pot fi femei insarcinate..nu este corect ca ei sa respire fumul pasiv din vina noastra..