Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #969

2016-03-19 13:37

Legea este discriminatorie si nu da dreaptul de a alege. Consider ca cei care nu fumeaza au dreptul sa stea in localuri de nefumatori la fel cum cei care fumeaza au dreptul sa o faca in localuri pentru fumatori.Pot stabili un nivel de fum maxim admis, pot conditiona cu montarea unor instalatii pentru extragere a fumului, sau cum cred ca ar fii cel mai normal sa scoata localurile din categoria publica... ca nu sunt publice sunt cat se poate de private conform constitutiei garantarea dreptuli la propientate , apoi cafeneaua, pubul, prin definitie presupune consumul de cafea,alcool si produse din tutun . Spre exemplu in cazul zgomotului sa stabilit un prag, de ce sa nu se interzica muzica, poluarea fonică, sau...hai sa interzicem muzica in public la concerte, sau consumul cartofilor prajiti in fastfooduri ca este extrem de daunator si pericolus...eu cred ca prostia trebuie interzisa in public.Din nou importam din civilizatia vestica ceva dar tot in stil romanesc o facem...inca o amenda la buget....atat au putut intelege ei din occident!