Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

geoff

/ #713 Re: legea CORECTA

2016-03-19 10:16

#15: robert - legea CORECTA 

jura-te ca nu ai in familie cel putin un fumator!!! trebuie sa intelegi faptul ca legea este destinata fumatorilor cu beneficiu in favoarea nefumatorilor. sunt total de acord cu opritul fumatului in spatii unde se poate manca si in spatiile pt copii, dar in ceea ce priveste cafenelele si barurile mi se pare ipocrizie.

hai sa gandim logic. 7/10 oameni sunt fumatori inraiti. din 15 lei valoarea unui pachet, aproximativ 1 leu e taxa de vicu, pt ce imi mai iei acei bani daca imi iei dreptul de a fuma?! fumatul este un mod de viata, nu o alegere. 

cat despre nefumatori... prieteni, NU vorbiti in ne-cunostinta de cauza. cum ar fi sa fie legea invers? cum ar fi de fiecare data cand un fumator isi aprinde o tigara in bar, toti fumatorii sa iasa afara?! sa va "protejati" de fum nu?! daca e atat de nociv...

si o intrebare pentru nefumatori, de ce nu v-a mai facut rau fumul pana acum scurta vreme?

va dau tot eu raspunsul la intrebarile mele.

suntem o tara de hateri, critici si cu un complex de superioritate iesit din comun. 

bai oameni trezitiva, suntem in secolul 21, avem cele mai avansate informatii din istorie, de ce sa nu facem ceva sa beneficieze toata lumea? "hai sa dau o lege antifumat. o exagerez la maxim, ca nah, nu pot fi precum restul tarilor europene, sunt rasist si trebuie sa o arat"... as spune mai multe dar mai bine tac...