MARIREA INDEMNIZATIEI DE HANDICAP

Musafir

/ #495

2016-03-12 06:40

Am semnat aceasta petitie cu mare drag deoarece stiu ce inseamna sa ai pe cineva drag tie cu handicap.Fiul meu are grad grav de handicap acesti banuti pe care ii ia nu sunt de ajuns ptr el ptr a acoperi costurile kinetoterapia,medicamente,lapte,pempars,cereale,fructe etc.este in varsta de 2 ani si 11 luni nu merge nu vorbeste nu sta in fundulet are ca diagnostice paralizie cerebrala,tetrapareza spastica,microcefalie,strabism accentuat,intarziere motorie,hipotonie musculara.In tara asta nimeni nu te ajuta nimeni nu iti da trebuie sa lupti sa iti ceri singur drepturile altfel ajungi la pamant noi ca cetateni ai tarii nu avem dreptul la nimic au dreptul doar Parlamentarii la salarii mari,vile,conturi in banci ,pensii imense doar ei au dreptul ca doar ei aplica legile nu noi cetatenii de rand ce sa mai zicem de cei cu handicap ei chiar nu au nici un fel de ajutor nici un drept am vazut pe pielea mea cum te trateaza ca parinte prin spitale cata respingere din parte cadrelor medicale.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...