NU MAI VREM VIETI PIERDUTE

Dana

/ #118

2016-03-07 17:13

Este dureros,foarte dureros o tanara nevinovata este omorata legal  pe trecere,cum este posibil?Deci ma revolta ideea asta si nu o cunosc pe aceasta tanara,insa putea sa fie sora mea,puteam sa fiu eu sau cunostiintele mele,normal ca m-ar fi durut sufletu si as fi mers cu nemernicul ala de gat pana in panzele albe,criminalul ala,teribilistul ala fara minte care cine stie cum si-a luat permisul de conducere.Imi este sila sa mai traiesc intro asemenea Tara in care legea nu este lege si permisul este luat pe spaga,inchisoarea este doar asa un simplu cuvant,domnilor daca noi nu iesim,daca noi nu vorbim nu mergem cu ei pana in panzele albe sa ne luptam pentru drepturile si libertatea noastra,drepturile copiilor,parintiilor ,tineriilor,familiilor,drepturile noastre pe care nu le mai avem.Banii,saracia pe zi ce trece nu face decat sa ne puna la pamant si sa ramana analfabetii de genul care intr-o zi ma vor omora pe strada asa cum sunt omorate si bietele animale care si alea tot nevinovate sunt.M-am saturat sa mai tac in Tara asta unde doar smecherii si cei cu banii mai au dreptul sa vorbeasca si sa judece lucrurile deoarece ei detin banii si atat stiu sa ameninte.