ANULAREA LEGII ANTI-FUMAT . LEGEA ANTI-FUMAT - ABUZ SI ATENTAT LA LIBERTATEA INDIVIDUALA!

nick13

/ #53 parerea mea ca e o lege foarte buna

2016-02-15 22:31

daca un om bea alcool intrun bar/ restaurant  ceilalti oameni din jurul lui nu fac ciroza hepatica .... deci nu sunt afectati direct ca el consuma alcool dar daca cineva fumeaza intrun spatiu inchis ceilalti oameni sunt predispusi la serie de boli grave prin fumatul pasiv. 

inteleg frustrarea/supararea fumatorilor pt ca si eu am fumat dar Dumnezeu m a ajutat sa scap de acest viciu....fumatorii trebuie sa inteleaga ca fac rau celor din jur... sunt situatii in care un nefumator e prins aproape fortat intrun spatiu in care se fumeaza. de exemplu la o nunta , nu pot sa stau numai pe afara din cauza fumatorilor de la masa... sau esti invitat la un restaurant ,pizzerie la ziua cuiva drag vrei nu vrei trebuie sa stai in fum ca sa nu superi pe sarbatorit samd

din punctul meu de vedere legea antifumat este foarte buna chiar si pt fumatori pt ca atunci un fumator nu mai topeste 1 pachet de tigari la o bere cu amicii ci se limiteaza doar la cateva tigari ....probabil