Vrem nastere in apa in maternitatile din Romania!

Musafir

/ #30

2016-02-10 08:30

Am semnat aceasta petiție deoarece sunt mama și viitoare mămică, în același timp, urmează sa nasc în curând și tareeeeee mi.ar fi plăcut sa am posibilitatea sa nasc în apa, deoarece e mult maior și mai relaxant atât pentru mama cât și pentru bebe. Nu ar mai fi socul atât de mare pentru bebe în momentul expulzeze și ar percepe noul mediu mult mai prietenos. Spre deosebire de prima naștere în care da am născut repede 2 ore a durat totul, eram foarte fericita ca am scăpat așa repede și uimita în același timp; însă după ce am acelasijuns acasă și M. Am mai documentat puțin și am înțeles că am născut repede din cauza ca medicul mi.a rupt membranele( a fost horrror) la 1 ora după ce am ajuns la maternitate la o dilatație de 4 cm, și apoi mi.a dat o injecție care zicea el ca mă va ajuta sa nu mai simt așa tare durerea ; însă după ăsta am avut contracții fff puternice și la 1 ora am născut. Socul a fost mai mare deoarece înainte sa îmi rupă membranele deși aveam contracții din 5-5 min râdeam când aveam contracții iar după ce a rupt membranele "nu am știut ce M. A lovit" durerea era parcă de nesuportat așa dintr.o data; mi.ar fi plăcut sa mă lase sa am travaliu normal chiar dacă ăsta însemna poate sa stau 20 ore în travaliu; dar Cum în România nașterile se fac pe banda rulanta și nu se mai gândesc la cât de minunat și unic e momentul nașterii slabe șanse. :(