OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

fost client al bancilor

/ #594

2016-02-07 21:33

Atunci sa-i omoram pe cei care au indraznit sa-si ia, cu buna credinta, credite pentru achizitionarea unor locuinte, unor case, apartamente, credite a caror dobanda, comisioane au fost modificate de banci fara sa spuna nimic acestor oameni....banca oricum si-a luat niste garantii engros si de la cumparator si de la giranti mai mult decat era necesar cu mult. Si asa in tarisoara asta nu se mai construieste temeinic, cu responsabilitate si nu inteleg de ce...pe vremea lui ceasca toata tara era un santier, majoritatea cladirilor sunt de atunci....cei care ,,construiesc,, astazi nu stiu cum sa faca sa cheltuie cat mai putin si sa vanda cat mai scump, daca vrei sa bati un cui intr-un perete trebuie sa ai grija sa nu-l darami.....nu mai aruncati pisica ca vezi Doamne se termina cu firmele de constructiii.....ca tare mult au mai lucrat.... si noi am cumparat apartament cu credit ipotecar cu avans 25% si n-am murit...totul e ca banca sa-si respecte contractele, sa nu mai inventeze fel si fel de comisioane de administrare, de prelucrare, de transformare, tranzactionare, transmitere, de rambursare etc mama-zmeului...sa-si asume riscul pastrarii dobanzii imprumutului (e procent, nu?) cum a fost stipulata in contract, sa nu-l mai modifice dupa cum bate vantul...totul pentru a ingrosa buzunarele actionarilor, mai ales a celor straini