OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Treziti-va bancile exact asta vor , sa ne invrajbeasca unii impotriva altora...

/ #102

2016-02-03 08:53

Din pacate astia suntem noi romanii ascultam intoxicatiile celor care recurg la orice mijloace pt a ne manipula.

In cazul acesta ni se  arata ca o sa dispara prima casa,  total fals, urmariti declaratiile guvernului privind intentia bancilor de a se retrage din programul prima casa, nici o banca nu si-a retras cererea, oare de ce? ...supriza, tocmai pt ca e o pomana acordata bancilor ca sa poata da credite....oprirea programului prima casa in fapt nu se va intampla, cei care semnati aceasta petitie nu sunteti decat instrumentele manipularii hotiilor de bancheri care au distrus  zeci de mii de familii. Facand asta (semnand petitia ) suneti tratati exact cun am fost tratati noi cand am luat creditele in CHF, adica una vi se spune si alta vise va da.....sper sa va treziti si sa realizati ca de 25 ani nu suntem decat   masa lor de manevra.

Luati exemplu de la ce au facut oamenii in Islanda cu bancherii...rezultatul : 74 de directori de banci condamnati penal, 74 ---ati auzit bine....oare sa fie din cauza ca bancile va vor binele?....nu.Eu zic sa va treziti inainte  ca Romania sa ajunga un intins desert, prin care escrocii care ne conduc o sa se plimbe razandu-ne in nas din masinile lor scumpe si ceasurile de zeci de mii de euro...V-ati intrebat oare de ce s-au sinucis 31 de oameni din cei creditati care puteau fi salvati daca legea exista?
Voi realizati despre ce vorbim aici? Despre faptul ca oamenii mor cu dreptatea in mana la propriu in tara asta de hoti. Cat de cinic trebuie sa fii sa fii insensibil la pierderi de vieti omenesti.

Inca o data  va intreb pe voi cei care semnati facnd jocul bancilor : realizati despre ce vorbim aici????!!!!!!!!!

Despre  bancheri penali care ar trebui sa raspunda in fata legii pt urmarile deciziilor lor de a da niste credite despre care ei stiau de la bun inceput ce reprezinta. Pt ei banii inseamna mai mult decat viata a 31 de oameni care s-au dus la cei drepti.

In alta ordine de idei: statul a lansat acest program  de care beneficiaza in primul rand banca nu cetateanul, acest program a fost implementat si pt care platesc inclusiv eu cel furat de banci fara sa fiu intrebat daca sunt de acord. In schimb pt faptul ca sunt furat de banca cu actele in regula (sau de fapt in neregula ) nu deranjeaza pe nimeni.

Cei care vreti credite va dau un sfat ( pt ca sunt patit) : nu mai inghititi orice mizerie aruncata de banci pe piata.

Cititi cu atentie ce semnati (mai ales contracte cu banca!!!!!!), si o sa-mi multumiti.....in nici un caz nu faceti cum ati semnat aceasta petitie, adica fara sa cunoasteti cu adevarat cine beneficiaza de ea, sau cine va fi afectat de ea.

CEi care vreti programul prima casa veti beneficia in continuare de el, sunt doar minciuni din razboiul declansat de banci.

Treziti-va !