dreptate-in-sincai-mm

Fost sincainst

/ #68 Re: pe bune ? Si alalat primar care a fost si ramane un puscarias? Cred ca e o treaba destul de simp

2016-01-25 00:12

#44: -  pe bune ? Si alalat primar care a fost si ramane un puscarias? Cred ca e o treaba destul de simpla, si daca uniformele s-ar face asa cum trebuie, respectiv profesorii ar fi toti de acord si solidari...s-ar impune indiferent de ce cred elevii si cu atat mai mult unul singur (oricine l-ar mai sustine). De ce restul profesorilor nu l-au parat pe director? Poate pentru ca nu vor nici ei neaparat uniforme? Dar elevii, sunt intrebati de ce vor sau nu vor? De ce nu se face un sondaj si printre elevi? Hm...toata lumea il acuza pe primar, intradevar nu e chiar treaba lui sa intervina, insa cred ca e evident ca omul sustine masele in general. Presupun ca si elevii doreau ce dorea nemul primarului. Plus ca legat de faptul ca e primar, pentru prima oara in ultimii 25 de ani ai de ce sa te mandresti ca esti baimarean, nu doar sa vezi cersetorii lui Stoica in strada si mizeria care o fac...A si inca ceva: nimeni nu e perfect, dar cu siguranta Chereches in locul lui Sotoica (ala sa mearga in Oltenia lui)...