România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #15433

2016-01-17 22:38

Urmaresc ceea ce se intampla cu copii fam. Bodnariu de cand a inceput sa apara la tv fratele acestuia. Am citit ce face sistemul social de protectie a copilului din Norvegia si nu mi=a venit sa cred ca se pot intampla asa barbarii in secolul in care traim inasa tara 'civilizata'. De aceea copii luati din sanul familiei se sinucid, fug ( si sunt fugariti si dusi inapoi la familia adoptataoare) sau omoara familiile adoptive. Am citit marturii ale oamenilor de diverse nationalitati cum le-au fost luati copii si repercusiunile asupra sanatatii psihice ale acestora , chiar reintorsi in sanul familiei.. Ce poate fii mai crunt pentru niste parinti responsabili, chiar facand greseli inerente in cresterea acestora, decat sa ii fie luati copiii intr-un stil oripilant ? Si, culmea, statul, regele, regina Norvegiei, sa nu se 'autosesizeze' ca, ceea ce face acest sistem de protectie este inversul protectiei copilului, creand traume psihice de nedescris si copiilor luati, si parintilor ramasi fara copii. Probabil sunt generatii intregi de oameni marcati pe viata , fiind furati de la familie