Spune NU eliminarii ANTENA 3

Musafir

/ #435

2016-01-17 19:16

Un post TV cum este ANTENA 3 sa dispara ? La ce nivel de cretinism a ajuns poporul roman daca ar permite asa ceva,cand ar trebui sa ne rugam ca TOATE posturile TV din Romania sa urmeze aceeasi linie ,pentru demascarea abuzurilor politicienilor si institutiilor statului [ ATENTIE la procurorii si judecatorii care si-au creat ,prin legi strecurate de oamenii numiti de Basescu in functii cheie din Justitie,o imunitate - vorbesc din punctul meu de vedere - absolut nejustificata,care le permite sa emita hotarari judecatoresti pentru care sa nu poata fi trasi la raspundere,chiar daca statul roman este condamnat pentru aceste hotarari la Curtea Europeana a Drepturilor Omului........si de platit platim tot noi.contribuabilii marunti ai acestui stat !!! ] Dragii mei compatrioti,nu credeti ca este momentul sa ne scuturam de vechile mentalitati comuniste si sa privim ceva mai departe in viitor,nu sa ne gandim numai la ziua de maine ? Personal nu cred ca VOINTA POLITICA bate VOINTA POPORULUI ! Nu uitati,suntem MULTI,dar nu inseamna ca suntem si PROSTI ! Trebuie sa fim uniti si vom DESTEPTI ! Pentru noi si pentru copiii nostri !