România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13333

2016-01-13 20:07

Este de necrezut ce fac baietii aia din Norvegia , dar cu parere de rau si cu o nemarginita durere , mi se pare ca in spatele acestei organizatii care este foooooarte '' preocupata de buna crestere a copiilor '' din Norvegia , dar hei, ce sa vezi: mai mult de copiii emigrantilor stabiliti in tara lor , si de care cred , si ma repet, este opinia mea, se afla o intreaga industrie , care este sustinuta si de autoritatile norvegiene , nu se stie din ce motiv , binenteles ca ei stiu , motiv pentru care sunt de neclintit. Deci foloasele acestor actiuni sunt infinit mai importante decat parintii zadarniciti , decat familiile extinse si chiar decat copiii , de a caror soarta spun ca sunt ''preocupati''.Imi pare nespus de rau ce se poate intampla cu cetatenii romani din strainatate , si mult mai rau , ca autoritatle romane , in frunte cu TACUTUL NOSTRU presedinte , care prefera sa dea comunicate pe facebook, decat sa isi sustina cetatenii , nu fac absolut nimic , asa ca trebuie sa avem grija cum ne alegem politicienii si pe ce criterii . Doresc tot binele din lume familiei Bodnariu , dar si familiei Nan , si celorlalte familii aflate in situatii similare si sa isi recupereze copiii de la aceste HIENE . NU MAI SPUN DOAMNE AJUTA CI SA NE AJUTAM NOI , CA SA VADA DOMNUL CA MERITAM SA FIM AJUTATI !