România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #11303

2016-01-13 00:09

Copii oricarei familii trebuiesc crescuti si educati de catre parinti lor orignali .
Nici o natiune nu are dreptul de a lua copii din bratele parintilor ,asta se intampla la Auschwitz in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial ,cand copii erau luati de langa parinti si acsfisiati la camera de gazare !
Sper ca familia Bodnariu atat cat si celelante familii,care au copii FURATI -RAPITI de catre GUVERNUL NORVEGIAN ,nu conteaza nationalitatea ca esti Roman,Ceh,Polonez,Indian etc ,sa reuseasca sa -si ia copii inapoi si mai bine se intorc in tarile lor de bastina .
De unde nu se stie oare ca cei mai multi oameni formati astfel sunt azi la randul lor Pedofili,Homosexuali,Violatori sau Criminali!
Sa nu mai zica Norvegienii ca au prins Romani,Polonezi Cehi,Indieni la furat din magazine ca tot de ei sunt pusi si crescuti !
Cred ca e mai bine sa fii alaturi de copii tai si sa fiti o familie unita , decat fabrica de copii pentru Norvegieni !
Bafta Tuturor Familiilor de toate Nationalitatile din lume!
Antena 3 luati daca puteti legatura cu televiziunile din toate tarile din care sau furat-rapit copii sa faca acelasi lucru cum faceti dumneavoastra si chiar o intalnire cu famiiliile din toate tarile .
Ar trebui ca toate natiunile sa puna in dreptul ambasadelor Norvegiene de pe tot globul jucarii poate asa Norvegianu va mai lua copii si vor avea jucarii pentru toti copii lor !
Banuiesc ca e o MAFIE a copiiilor nu imobiliara in Norvegia cu ajutorul Guvernului si Regelui lor !
Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa -mi spun parerea mea si a ROMANILOR !