România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #7601

2016-01-12 07:17

Nu mi-am imaginat ca in "tarile civilizate" care ne dau lectii de conduita , care au un nivel de trai ridicat si care ne pun mereu la colt pentru te miri ce,exista asa ceva ! Nu am stiut de Elvetia ...si nici de Norvegia !Imi trebuie ceva timp sa inteleg . Au ales un trai dur ,fara inteles,fara suflet , fara sentimente ! Au ajuns la ceva diabolic ! Dar ce poate fi normal intr-o viata fara compasiune,fara iubire !NIMIC ! Ei traiesc...NIMIC !!!!!!Niste roboti cu mintile SPALATE !!Sunt mandra ca sunt ROMANCA ! Sunt mandra ca iubesc tara mea si copii din toata lumea ! Sunt mandra ca plang si sufar ,sunt mandra ca iubesc lumea ! Simt ca exist ! Faptul ca nu avem nivel de trai ridicat ....nici nu ma mai intereseaza ,pentru ca acum vad CAT COSTA ! Acum inteleg ce insemna cand spuneau toti care ajungeau pe acolo ,prin tarile europei ...ca ei sunt fiinte care traiesc izolati unii de altii si nu au sentinmente ! VREAU IN CONTINUARE SA IMBRATISEZ LUMEA TOATA ! Salbaticie si cruzime .....asta inseamna EDUCATIE SI CIVILIZATIE? ASTA INSEMNA EUROPA? Nu inteleg de ce ne -am mai luptat ca niste ORBI ( pentru ca asa am fost ),sa fim primiti in Europa !? In Europa asta nu vrem ! Nu ni se potriveste ! Nu este pe nivelul nostru emotional ,educational si intelectual. Nu vreau nimic din toate astea ! Dupa ce si-au golit trupul si sufletul au constatat ca nu ma pot fi fiinte normale care se pot reproduce in mod firesc ...si fura de la cei normali...ca sa mai mutileze alte suflete? AJUNGE !!!!!!!!!!!!!!!!